FORUM HAPPO.CZ

Happo portál a novinky => Novinky => Téma založeno: Stitch 31 Prosinec, 2017, 13:18:51 odpoledne

Název: Shrnutí 2017 a co bude dál
Přispěvatel: Stitch 31 Prosinec, 2017, 13:18:51 odpoledne
Jako každý rok tu máme krátké shrnutí, co se za tento rok událo a jaký bude další vývoj webu.
V letošním roce jsme se usilovně zabývali tvorbou a laděním především mobilní aplikace (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.happo&hl=cs), a tak na zbytek už nezbýval čas. Na webu se toho tudíž moc nezměnilo, provedlo se několik drobných úprav ve struktuře a aktualizovaly se achievementy.

Statistika k 31.12.2017:

A co bude dál? Reakcí na aktuální situaci jsme se rozhodli zaprvé smazat všechny překlady anime a zadruhé překlady již dále nenabízet. Překlady tak budou k dispozici do 10.1.2018 a po tomto datu k nim již nebude přístup. Bohužel situace je podobná v mnohých překladatelských skupinách, a tak shánění překladů bude o poznání těžší. Do budoucna je tu ovšem jistá možnost, jak anime sledovat legálně. Více se dozvíte na   Petice za české překlady na Crunchyrollu (https://www.petice24.com/petice_za_eske_peklady_na_crunchyrollu__petition_for_czech_transl#sign)

Budoucí vývoje je zatím nejasný. Určitě se zaměříme na mobilní aplikaci a co se týče webu, tak se chystá úprava zdí a zpřehlednění určitých oblastí.

Za sebe i za celý tým Happo Vám chci poděkovat za vaši přízeň a popřát Vám do nového roku mnoho štěstí a ještě více anime, než v tom stávajícím.