Poslední příspěvky

Stran: 1 2 [3] 4 5 6
21
Novinky / Reminder: nabíráme nové členy
« Poslední příspěvek od Nataru kdy 25 Říjen, 2015, 17:45:58 odpoledne  »
Pro opozdilce a méně všímavé jedince přináším menší reminder o probíhajícím náboru do naších řad.

Jsi časově flexibilní a zajímáš se o anime či přímo japonskou kulturu? Rád komunikuješ s lidmi a jsi spolehlivý? Pak neváhej a kontaktuj administrátora portálu Happo Stitche, případně nám dej vědět na anime@happo.cz.
Seznam možných postů je k dispozici zde (tabulka na konci stránky).

Ovládáš anglický či japonský jazyk? Jsi gramatický nacista a nesnešeš pomyšlení na gramatickou nebo stylistickou chybu? Nedělá ti problém zdlouhavé enkodování videí? Pak neváhej a přidej se k naší skrovné překladatelské skupině.
Momentálně nabízíme následující posty:
  • Překladatel: požadujeme znalost cizího jazyka (nejlépe jazyk anglický, případně jazyk japonský), znalost rodného jazyka
  • Korektor: požadujeme perfektní znalost rodného jazyka
  • Časovatel: podřadná práce pro lenochy. Postačí minimální znalost práce v Aegisubu či jiném „titulkovači“. Můžeme zaškolit
  • Sazeč: říká ti něco typesetting? Pokud ne, klidně můžeš tento post přeskočit :)
  • Enkodér: požadujeme znalost knihovny x264 a AVS skriptů. Rovněž požadujeme výkonější počítač a rychlejší připojení k internetu (upload alespoň 100 KB/s). Výstupní videa budou až 1080p, 10 bitů
Pro případné zájemce přikládám kontakt:
22
Novinky / Anime galerie opět v provozu
« Poslední příspěvek od Stitch kdy 09 Červenec, 2015, 19:07:56 odpoledne  »
Po dlouhé době se opět ozývám a přináším hned několik novinek. Za prvé vám musím sdělit, že jsme konečně spustili tak dlouho očekávanou anime galerii. Čímž měníme i bodování za nově nahrané obrázky do galerie i hentai galerie. Nově se vám za každý nahraný obrázek přičtou 3 body. Dále byly vyřešeny problémy s našeptávačem vyhledávače a drobné detaily ve funkčnosti stránek.
PS: Rád bych tímto také poděkoval joukimu za grafický návrh designu pro anime galerii.
23
Pravidla, rady a FAQ / Přehled emoticon na webu
« Poslední příspěvek od Stitch kdy 24 Leden, 2015, 15:21:27 odpoledne  »
Přehled emotikon použitelných na webu:
-^_^
-:) :-)
-:D :-D
-;) ;-)
-<3 (inlove)
-:* :-*
-o.o O.O
--_-
-;P ;-P
-:P :-P
-:( :-(
-(sweat)
->:(
-:'(
-(rofl)
-:o :-o :O :-O
-:@ :-@
-|-) I-)
-:x :-x :X :-X
24
Novinky / Nové emotikony!
« Poslední příspěvek od Stitch kdy 24 Leden, 2015, 14:54:40 odpoledne  »
Pro zpříjemnění komunikace jsme nasadili novou sadu emotikon, které se budou zobrazovat na zdi a ve zprávách po zadání jejich identifikátoru. Kódy identifikátorů naleznete v této novince nebo na fóru v sekci Pravidla, rady a FAQ.

Přehled emotikon:
-^_^
-:) :-)
-:D :-D
-;) ;-)
-<3 (inlove)
-:* :-*
-o.o O.O
--_-
-;P ;-P
-:P :-P
-:( :-(
-(sweat)
->:(
-:'(
-(rofl)
-:o :-o :O :-O
-:@ :-@
-|-) I-)
-:x :-x :X :-X
25
Novinky / Další rok za námi
« Poslední příspěvek od Stitch kdy 28 Prosinec, 2014, 15:27:59 odpoledne  »
Toto letí, ani jsme se nenadály a dva roky od našeho spuštění utekly jako voda. Za tu dobu jsme odvedli pořádný kus práce. Zde přináším rekapitulaci co vše se událo za poslední rok:
  • Leden: Hned v lednu byl spuštěn nový portál Hentai galerie.
  • Únor: V únoru jsme spustili novou část webu a tou je tvorba osobních webů pro překladatele a překladatelské skupiny. Taktéž byla přidána nová funkce díky které mohou všichni registrovaní uživatelé nahrávat nebo stahovat překlady (titulky nebo odkazy na soft/hard sub).
  • Srpen: Na začátku měsíce proběhl generální update, kde byl nasazen nový design i s novou a vylepšenou funkčností. Také jsme přidali možnost vytvoření cosplay návrhů.
Statistika k 28.12.2014:
  • Anime v databázi 4422 (o celkovém počtu epizod 80317)
  • Postav v databázi 1369
  • Nahraných titulků od skupin a uživatelů 2
  • Soundtracků a alb v databázi 662
  • Vizuálních novel v databázi 142
  • Registrovaných uživatelů 430
  • Celkem vložených hodnocení 2718
  • Celkem vložených komentářů 211
  • Celkem vložených videí 100
  • Obrázků v galerii 376
  • Obrázků v henati galerii 2673
Co plánujeme dále? Momentálně máme v plánu dokončit a opět spustit anime galerii, která je od srpnového upgradu mimo provoz. Hlavním cílem pro příští rok je opět horlivě plnit databáze. Samozřejmě bychom chtěli zdokonalit weby pro překladatele a překladatelské skupiny aby se jim dostalo ještě více pohodlnosti a jednoduchosti při jejich už tak těžké práci.
Každopádně děkujeme za vaši přízeň a doufáme, že nás i v tom nastávajícím roce budete nadále navštěvovat a podporovat.
26
Novinky / Vyhodnocení soutěže
« Poslední příspěvek od Stitch kdy 25 Prosinec, 2014, 11:33:54 dopoledne  »
První Happo soutěž dospěla ke svému konci a máme tu vítěze krásného plyšového Totora. Tím se stává uživatel s loginem martan. Tímto mu gratulujeme a zároveň velice děkujeme všem zúčastněným. I když jste se umístili až na dalších místech, patří vám stejné díky jako vítězi, protože jste všichni zúčastnění odvedli pořádný kus práce.

Soutěže se zúčastnilo 6 uživatelů, kteří přidali celkem 340 postav.

Těšíme se na vaši další přízeň i účast v dalších soutěžích, které máme v plánu během roku pořádat.
27
Novinky / První HAPPO soutěž!
« Poslední příspěvek od Stitch kdy 01 Listopad, 2014, 19:46:33 odpoledne  »
Konečně i my jsme se rozhodli uspořádat nějakou soutěž. Chceme Vás tak trochu zapojit a zároveň chceme vědět, jestli o nějakou soutěž vůbec budete mít zájem. Nejedná se o nic těžkého a zvládne to opravdu každý. Nepotřebujete žádnou zručnost. Vaším úkolem totiž bude přidávat nové anime postavy do naší databáze, a tím sbírat body. Zúčastnit se mohou všichni registrovaní uživatelé a soutěž probíhá do 24. 12. 2014. Pro toho, kdo získá nejvíce soutěžních bodů, čeká jako výhra plyšový Totoro.

Více o soutěži na Stránkách soutěže
28
Novinky / Zlepšujeme služby díky vaší pomoci
« Poslední příspěvek od Stitch kdy 29 Srpen, 2014, 14:48:28 odpoledne  »
Od nového updatu jsme se pomalu vrátili k plnění databází a klasickému poflakování nad anime. Co nám ale vrtá hlavou, je vaše spokojenost a názory. Nedokážeme vám číst myšlenky, a proto potřebujeme nějaké vodítko, abychom věděli, jaké změny byste tu uvítali. Chápeme, že se někteří z vás snaží zůstat v anonymitě, ale na druhou stranu jsme nikdy s nikým nevymetli a ani to nehodláme dělat. Tento portál je hlavně pro vás. Z toho důvodu jsme založili profil na Ask.fm, kde si můžete vylít srdce, ačkoliv samozřejmě nadále preferujeme přímý kontakt přes web.
29
Novinky / Nový kabát, aneb komplet nový web
« Poslední příspěvek od Stitch kdy 08 Srpen, 2014, 03:05:12 dopoledne  »
A je to tady! Jediný letošní update je na světě. Web jsme oblékli do komplet nového designu a s ním razantně pozměnili i celkovou funkčnost webu. Vesměs jsme vše vytvořili znovu (a doufám, že lépe).
Nemá moc cenu jmenovat, co se změnilo, protože větší či menší změnou prošlo skoro všechno. Jediné dva portály zůstaly zachovány a to hentai galerie a weby překladatelských skupin. Naopak anime galerie je a ještě dlouhou dobu bude odstavena, protože na tu nový kabát teprve čeká. No, nevím co bych víc dodal, mohu vám jen popřát, ať se vám na Happu líbí.
30
Novinky / Cosplay návrh
« Poslední příspěvek od Stitch kdy 08 Srpen, 2014, 03:00:27 dopoledne  »
S novým updatem přišla na svět i nová funkce pod názvem COSPLAY NÁVRH. Uživatelé, kteří se chystají dělat cosplay, ale ještě nevědí, za co by mohli jít nebo jsou začátečníci, si mohou vytvořit cosplay návrh kde uvedou své požadavky a představy. Ostatní uživatelé pak mohou navrhovat jednotlivé postavy, které by se pro daného uživatele hodila. Pro reálnější představu se koukněte přímo na můj cosplay návrh.
Stran: 1 2 [3] 4 5 6