Poslední příspěvky

Stran: 1 2 3 [4] 5 6
31
Novinky / Hledáme novou krev
« Poslední příspěvek od Stitch kdy 08 Srpen, 2014, 02:29:26 dopoledne  »
Web má nový kabát a s ním vzrostla i náročnost. Pokud máš čas a trochu rozumíš anime či japonské kultuře a byl bys ochoten nám pomoci se správou webu. Ozvi se do zpráv některému z moderátorů nebo na mail anime@happo.cz. Co od tebe požadujeme? V První řade spolehlivost a komunikativnost. A také samozřejmě ochotu kontrolovat a přidávat nová díla. A nebojte se, my nekoušem…
32
Novinky / Update s odstávkou 5. až 7. srpna
« Poslední příspěvek od Stitch kdy 31 Červenec, 2014, 17:51:14 odpoledne  »
Po dvou měsících tvrdé práce jste se konečně dočkali. Je tu letošní (jediný) update, který přinese rapidní změnu designu i funkčnosti. Z důvodu instalace a konfigurace updatu bude web ve dnech 5.  až 7. srpna přepnut do stavu údržby a nebude možné s ním jakkoliv pracovat. Proto Vás předem prosíme o prominutí a doufáme, že se Vám „nový web“ bude líbit ještě více než ten stávající.
POZOR!!! UPDATE S SEBOU NESE I ZMĚNU NĚKTERÝCH UŽIVATELSKÝCH ÚDAJŮ!!!
Z důvodu kompletní reorganizace některých služeb budou pozměněny či kompletně smazány některé uživatelské informace.

Změnami se rozumí:
-   Kompletní smazání uživatelské zdi
-   Smazání veškerých přátelských vztahů
-   Smazání všech achievementů

Výše zmíněné služby nebyly odstraněny, ale jen upraveny do takové míry, že kompatibilita s předchozí verzí není možná. Achievementy budou ihned po nahrání updatu aktualizovány a následně vám budou přiděleny znovu.
V případě jakýchkoliv dotazů nám napište zde do threadu, během odstavení stránky nas můžete zastihnou na Facebooku, kde budeme zveřejňovat aktuální informace o updatu.
33
Novinky / Hlas ze záhrobí
« Poslední příspěvek od Stitch kdy 18 Červen, 2014, 21:29:19 odpoledne  »
Ne, ještě jsem stále naživu. Asi jste si všimli, že se tu posledních několik měsíců nic moc nedělo a ano, opravdu se tu nic moc nedělo. Tak nějak v tom denním shonu nebyl čas, ale nebojte se, nezapomněli jsme na Vás. Naopak, připravujeme překvapení v podobě nového designu a vylepšení funkčnosti. No moc toho zatím prozrazovat nebudu, jen to, že se rozhodně máte na co těšit.

Takže zatím, sayonara a my se jdeme vrhnout do práce.
34
Všeobecná diskuze o Anime / Re:Anime fest 2013
« Poslední příspěvek od Nataru kdy 10 Červen, 2014, 21:00:31 odpoledne  »
Dobry vecer chtela bych se zeptat na vasem portalu jdou zhlednout anime online
Možnost sledovat anime online zatím nenabízíme. Happo primárně slouží jako databáze s anime tituly, případně s uživateli nahranými překlady ve formě titulků či odkazů na externě uložené SS/HS.
PS: Příště zvol vhodnější vlákno. Tvůj dotaz nemá s AF z roku 2013 nic společného.  8)
35
Všeobecná diskuze o Anime / Re:Anime fest 2013
« Poslední příspěvek od danulik kdy 10 Červen, 2014, 20:28:51 odpoledne  »
Dobry vecer chtela bych se zeptat na vasem portalu jdou zhlednout anime online

36
Novinky Anime Happo / Překladatelské skupiny a titulky
« Poslední příspěvek od Stitch kdy 08 Únor, 2014, 23:10:22 odpoledne  »
S dalším proudem inovací a novinek jsem přinesl jednu zásadní. Jedná se o skupinový překladatelský systém, který spočívá v nahrávání a správě svých překladů. Pro možnost nahrávat své překlady je nutné nejprve vytvořit skupinu. Na výběr jsou hned dvě možnosti skupin. Jednou je klasická skupina, do které je možné přizvat libovolný počet uživatelů a druhá slouží pouze pro individuální překladatele. V podstatě se tyto dvě skupiny jak po technické tak i správní stránce liší pouze v možnosti pozvání uživatelů do skupiny. Uživatelé mají možnost se skupinou komunikovat pomocí skupinového chatu. Nahrané překlady se zobrazují jak na stránkách překladatelské skupiny, tak i na portálu anime.happo.cz u anime ke kterému byly titulky přidány. Ocenil bych postřehy a další návrhy, hlavně pro překladatele a uživatele skupin, co by se jim hodilo do krámu. Systém je otestován, ovšem to nevylučuje, že se někde nevloudila chybička. Cokoliv podezřelého hlaste.
Jinak přeji mnoho štěstí budoucím překladatelským skupinám a dovolím si již předem poděkovat za vaši úslužnou práci.
37
Novinky / Další série inovací
« Poslední příspěvek od Stitch kdy 08 Únor, 2014, 17:45:15 odpoledne  »
A jsou tu další inovace. V prvé řadě byla spuštěna podsekce pro překladatelské skupiny a  nahrávání titulků. Dále došlo k drobnějším úpravám ve vzhledu na obou galeriích a sjednocení způsobu hodnocení. V uživatelském profilu byla taktéž vylepšena zeď, které bylo konečně přidáno stránkování. Pro lepší orientaci ve videích byl na každém portálu zaveden přehled všech nahraných videí i s přehledem, ke kterému anime či jinému dílu patří. Ještě se plánuje pár drobných úprav a nedodělků. Pro podrobnější informace se ptejte.
38
Návrhy a připomínky / Re:Pár chyb
« Poslední příspěvek od Debil kdy 25 Leden, 2014, 21:58:37 odpoledne  »
Vážený administrátore.
Dlouho jsem přemýšlel, zda má či nemá na váš poslední příspěvek cenu odpovídat.

Informace:
Citace
Uvědomili jsme si, že na českém internetu je sice spousta blogů a fanwebů, ale žádný neobsahuje takový rozsah anime a hlavně přehlednost, kterou se právě tímto snažíme nabídnout.

To, že v čechách existuje jediná databáze anime, to také vím. V informacích tuto skutečnost nepopírám

Jinak konkurence samozřejmě nevadí, ale když se koukneš na zahraniční weby, neznám žádnou dvojici, která by si byla tak vizuálně podobná.
Kdybych si vzal takovou inspiraci ze stránek své banky, opravdu nevím jak by se tvářila ale mám dojem, že by to bylo podobné jako když si jistá asistenční služba udělala nátěr podobný policejním autům. Ale dost už, o tomhle se nemá smysl bavit. (barva určena přez screenshot a Gimp)

Hurá, zdá se že odkaz u citace funguje, přestože jsem to dělal tak nějak na koleně dle jiného fóra a časový údaj počítal kalkulačkou (zde v úpravách přez Vložit citaci to nelze, nebo alespoň mě to nebralo).
39
Novinky / První ze série inovací
« Poslední příspěvek od Stitch kdy 21 Leden, 2014, 02:28:39 dopoledne  »
Máme tu první série inovací v letošním roce. Tak co tedy přinášíme nového.
V prvé řadě byl spuštěn nový portál Hentai galerie, kam lze nahrávat obrázky, které se prostě nehodí do normální Anime galerie. Pro přístup do Hentai galerie je ovšem podmaněno registraci (pro registrované uživatele přihlášením) a navíc i potvrzením věku ve svém nastavení profilu.

Další inovací je předělání způsobu přidávání přátel. Nyní pro přidání uživatele do přátel se nejprve odešle danému uživateli žádost, kterou buďto potvrdí a Vám se plnohodnotně přidá do přátel, nebo naopak žádost zamítne, čímž se z Vašich přátel vymaže. A jakou výhodu má tento přátelský systém? Přidané a potvrzené přátelé se vám zobrazují v seznamu přátel a navíc se automaticky zobrazuje aktivita jednotlivých přátel na Vaší osobní zdi v profilu. Takže máte přehled o tom kdo z vašich přátel, co okomentoval nebo co jak ohodnotil atd.
Další na seznamu je možnost označit v animalistu (v úpravě epizod u jednotlivých anime) i počet kolikrát jste danou epizodu u daného anime viděli. Máte tedy nyní možnost, označit u každého anime epizody, které jste viděli vícekrát.



Navíc, pokud jsou všechny epizody (mimo speciální díly) označeny jako zhlédnuty několikrát (vícekrát než 1) zobrazuje se počet zhlédnutí celé anime série i v animelistu.



Pozor: Při zhlédnutí epizody vícekrát se přepočítá i celkový čas strávený nad anime (viz. profil), ale počet zhlédnutých epizod se nepřepočítává, protože počet zhlédnutých epizod udává pouze počet individuálních epizod.

Toť stručný výčet z první série inovací. Pro případné dotazy a vysvětlení se ptejte, rád vysvětlím a poradím. No a my se jdeme vrhnout na další sérii inovací.
40
Návrhy a připomínky / Re:Pár chyb
« Poslední příspěvek od Stitch kdy 12 Leden, 2014, 14:44:41 odpoledne  »
V prvé řadě, nemám potřebu mazat jakékoliv příspěvky uživatelů (pokud nejsou krajně nevhodné), neboť každý má právo se svobodně vyjádřit. A já názor každého plně respektuji (pokud je tento názor podložen fakty a je tedy pravdivý). To že některé nejmenované portály se staly naší inspirací, to také nepopírám. Ale rozhodně se nenechám osočovat, že jsme někde něco okopírovali. Já sám i moderátoři dbají na to, aby texty byly hlavně originální, tudíž nekopírované z jiných (nedejbůh českých) anime portálů a databází.
To, že v čechách existuje jediná databáze anime, to také vím. V informacích tuto skutečnost nepopírám, neboť skutečnost, že již existuje v ČR jedna databáze s anime, neznamená, že jich nemůže existovat víc. Podívejte se na zahraniční weby a databáze o anime (kolik jich je). Naopak si myslím, že uživatel nebude muset být omezen pouze na jedinou databázi, ale bude mít možnost výběru, (nebo i výběru obou DB). Ve své podstatě jde o konkurenci, ale usuďte sám, že nejmenované portály již na internetu sídlí několik let a tudíž mají příznivce a vypracovanou strukturu. Takže o nějaké konkureci nemuže být zatím řeč. Nám jde o jedno, propagovat anime žánry a dostat je do podvědomí více lidem.
Stran: 1 2 3 [4] 5 6