Zobrazit příspěvky

Tato sekce Vám umožňuje zobrazit všechny příspěvky tohoto uživatele. Prosím uvědomte si, že můžete vidět příspěvky pouze z oblastí Vám přístupných.


Témata - Stitch

Stran: [1] 2 3
1
Novinky / Novinky a budoucí změny
« kdy: 08 Únor, 2018, 00:42:24 dopoledne  »
Ahoj všem,

Přináším sadu novinek a změn, které Happo potkaly nebo v nejbližší době potkají.
 
Zaprvé, celý web byl přepnut do SSL protokolu. To by se mělo vyznačovat https v adrese a zeleným zámečkem v prohlížeči, který informuje o zabezpečeném připojení. S nasazením SSL byla mobilní aplikace asi 3 dny mimo provoz. Ovšem vydali jsme aktualizaci, tudíž momentálně by už mělo být vše v pořádku. Zabezpečení se týká všech stránek kromě hentai galerie.

Na to hned navážu oznámením o rušení hentai galerie. Galerie bude dostupná do konce února. Poté bude odstavena a postupně zrušena. Pokud tedy máte zájem o nahrané obrázky, tak máte čas jen do konce února. Od dnešního dne je také pozastaven jakýkoliv upload obrázků do hentai galerie.

Drobným rozšířením prošla i zeď, na které se od nynějška objevují i záznamy o sledování anime vašimi přáteli. V podstatě se jedná o upozornění, jaké anime v daný den vaši přátelé sledovali a případně kolik epizod za ten den zhlédli.

Změnami prošly i stránky zobrazující anime tituly. V prvé řadě došlo k vyčlenění popisku (krátké anotace anime), který je teď hned viditelný a zjednodušení práce (vkládání/odebírání) s animelistem. Zároveň přehled epizod nyní slouží i pro rychlé zaznačení epizod, které jste viděli.

A v neposlední řadě, v nejbližších měsících chystáme nasazení nového opatření pro zajištění zpracováním osobních údajů, tudíž se mohou měnit položky v profilu a některé funkce na stránce. O vydání prohlášení a souhlasu se zpracováním osobních údajů budete včas informování

2
Novinky / Shrnutí 2017 a co bude dál
« kdy: 31 Prosinec, 2017, 13:18:51 odpoledne  »
Jako každý rok tu máme krátké shrnutí, co se za tento rok událo a jaký bude další vývoj webu.
V letošním roce jsme se usilovně zabývali tvorbou a laděním především mobilní aplikace, a tak na zbytek už nezbýval čas. Na webu se toho tudíž moc nezměnilo, provedlo se několik drobných úprav ve struktuře a aktualizovaly se achievementy.

Statistika k 31.12.2017:
  • Anime v databázi 9671
  • Postav v databázi 5515
  • Nahraných titulků od skupin a uživatelů 43
  • Soundtracků a alb v databázi 8229
  • Vizuálních novel v databázi 158
  • Registrovaných uživatelů 1354
  • Celkem vložených hodnocení 7440
  • Celkem vložených komentářů 504
  • Celkem vložených videí 209
  • Obrázků v galerii 783
  • Obrázků v henati galerii 2690

A co bude dál? Reakcí na aktuální situaci jsme se rozhodli zaprvé smazat všechny překlady anime a zadruhé překlady již dále nenabízet. Překlady tak budou k dispozici do 10.1.2018 a po tomto datu k nim již nebude přístup. Bohužel situace je podobná v mnohých překladatelských skupinách, a tak shánění překladů bude o poznání těžší. Do budoucna je tu ovšem jistá možnost, jak anime sledovat legálně. Více se dozvíte na  Petice za české překlady na Crunchyrollu

Budoucí vývoje je zatím nejasný. Určitě se zaměříme na mobilní aplikaci a co se týče webu, tak se chystá úprava zdí a zpřehlednění určitých oblastí.

Za sebe i za celý tým Happo Vám chci poděkovat za vaši přízeň a popřát Vám do nového roku mnoho štěstí a ještě více anime, než v tom stávajícím.

3
Novinky / Mobilní aplikace Happo.cz
« kdy: 26 Duben, 2017, 18:13:43 odpoledne  »
Ahoj všem,
po dlouhé době se opět ozývám a zároveň přináším novinku v podobě dlouho připravované mobilní aplikace Happo.cz pro operační systém Android. Už před nějakou dobou jsme se rozhodli řešit nárůst přístupu na web právě z mobilních zařízení. Tudíž vytvoření mobilní aplikace byl jeden z dalších kroků, jak uspokojit i mobilní uživatele. Aplikace zahrnuje pouze portály anime a postavy (včetně autorů). Z funkcí pak nabízí vyhledávání, správu animelistu a characterlistu, hodnocení, komentování, chat atd. Funkčnost sice není tak komplexní jak na webu ale poskytuje ty nejčastěji prováděné akce. Z rozšíření přibyla možnost zobrazení přátel na mapě a hledání nových přátel v okolí.


Aplikaci můžete stahovat na Google Play nebo přímo z našeho webu.



Doufáme, že budete s novou aplikací spokojení a samozřejmě uvítáme jakékoliv nápady a návrhy na její případné vylepšení.

4
Novinky / Nový styl achievementů
« kdy: 15 Březen, 2017, 23:36:15 odpoledne  »
Jak jste si již možná někteří všimli, na webu se nám objevily nové styly achievementů. Ty staré už byly dost okoukané a tak jsme je oblékly do nového kabátu. Za perfektní grafickou práci vděčíme našemu grafikovi joukimu, kterému bych tímto chtěl poděkovat za dobře odvedenou práci a neustálou podporu.

5
Novinky / Hodnocení 11/10
« kdy: 19 Únor, 2017, 00:49:26 dopoledne  »
Opět vás zdravím ze záhrobí! Nic moc se tu za poslední měsíce nedělo a tak přináším menší zpestření v podobě superhodnocení 11/10. Už jste také viděli anime sérii ,u které jste si řekli, že to je opravdu top, které nic nepřekoná? Pokud ano, můžete to dát najevo v hodnocení. Pokud do adresy anime přidáte &mybestanime budete mít možnost ohodnotit anime 11 body.

Příklad:  http://anime.happo.cz/anime.php?anime=1&mybestanime
vám umožní ohodnotit anime Shuffle! 11 body.


Ale pozor! Má to svá omezení. Hodnocení 11/10 můžete udělit pouze jednomu jedinému anime!

6
Novinky / Ohlédnutí za rokem 2016
« kdy: 09 Únor, 2017, 18:27:32 odpoledne  »
Rok utekl jako voda a je tu opět zůčtování za rok 2016. Za poslední rok se toho moc neudálo. Pokračovalo plnění databází a došlo k několika malým úpravám ve fungování webu.

Statistika k 31.12.2016:
  • Anime v databázi 8803
  • Postav v databázi 2627
  • Nahraných titulků od skupin a uživatelů 43
  • Soundtracků a alb v databázi 8229
  • Vizuálních novel v databázi 157
  • Registrovaných uživatelů 1062
  • Celkem vložených hodnocení 5748
  • Celkem vložených komentářů 400
  • Celkem vložených videí 204
  • Obrázků v galerii 782
  • Obrázků v henati galerii 2690

Plány na rok 2017 ještě nejsou tak úplně jasné. Web je značně komblikovaný a proto bychom se chtěli vrhnout do jeho kompletní přestavby, což bude náročné jak na čas, tak na lidské zdroje. Co vám ale v nejbližších měsících nabídneme je nová mobilní aplikace pro platformu Android, která vám nabídne vše nejdůležitější co naleznete i tady na webu.

Tímto také děkuji všem moderátorům, kteří se podílejí na chodu webu.

Na závěr bych chtěl za sebe, i za celý tým Happo poděkovat za vaši přízeň a doufáme, že nás i v tom nastávajícím roce budete nadále navštěvovat a podporovat.

7
Novinky / Level system
« kdy: 24 Leden, 2016, 19:15:08 odpoledne  »
Je leden a je už na čase přinést první porci novinek pro letošní rok. Dlouho jsme nevěděli co s body, které tak vehementně sbíráte. No a tak abychom bodíky nějak využily a zároveň si trochu zahráli, zavedli jsme level systém. Nyní můžete díky bodům zkušeností zvyšovat svůj level a dokázat jací jste otaku. Body zkušeností můžete i nadále sbírat dle dříve definovaných pravidel.
V řadě další došlo k drobným úpravám v ocenění, které máme připraveny pro další update. Mimo tyto zásadní věci došlo také k přeorganizování uživatelských profilů a nasazení wysiwyg editoru.

8
Novinky / Ohlédnutí za rokem 2015
« kdy: 28 Prosinec, 2015, 16:54:36 odpoledne  »
Rok se s rokem sešel a opět přináším malý souhrn, co se v letošním roce událo zajímavého na našem serveru.
Letos jsme se hlavně zaměřili na opravu drobností, plnění databází a opětovné zprovoznění anime galerie, což se nám všechno více méně povedlo.

Statistika k 28.12.2015:
  • Anime v databázi 8803 (o celkovém počtu epizod 137727)
  • Postav v databázi 1977
  • Nahraných titulků od skupin a uživatelů 31
  • Soundtracků a alb v databázi 5199
  • Vizuálních novel v databázi 157
  • Registrovaných uživatelů 721
  • Celkem vložených hodnocení 3655
  • Celkem vložených komentářů 299
  • Celkem vložených videí 183
  • Obrázků v galerii 728
  • Obrázků v henati galerii 2685
A co plánujeme na rok 2016. Během ledna/února chceme přinést malé zpestření, které bude tak trochu překvapení. Dále se chceme zaměřit na zdokonalení stávajících služeb a drobně je rozšířit. Také se chceme zaměřit na kompletní předělání stránek pro překladatelské skupiny a zkomfortnit nahrávání překladů.
Plánů máme hodně a v tuto chvíli vlastně ještě přesně nevíme, které z nich budeme v tomto roce chtít zrealizovat. Veškeré detaily se budete průběžně dozvídat během následujícího roku.

Tímto také děkuji všem moderátorům, kteří se podílejí na chodu webu.

Na závěr bych chtěl za sebe, i za celý tým Happo poděkovat za vaši přízeň a doufáme, že nás i v tom nastávajícím roce budete nadále navštěvovat a podporovat.

9
Návrhy a připomínky / Návrhy a nápady
« kdy: 21 Listopad, 2015, 01:19:46 dopoledne  »
V případě, že máte jakékoliv nápady co byste tady na Happu uvítali za fičuru, můžeme se o nich pobavit v tomto vlákně.

10
Novinky / Anime galerie opět v provozu
« kdy: 09 Červenec, 2015, 19:07:56 odpoledne  »
Po dlouhé době se opět ozývám a přináším hned několik novinek. Za prvé vám musím sdělit, že jsme konečně spustili tak dlouho očekávanou anime galerii. Čímž měníme i bodování za nově nahrané obrázky do galerie i hentai galerie. Nově se vám za každý nahraný obrázek přičtou 3 body. Dále byly vyřešeny problémy s našeptávačem vyhledávače a drobné detaily ve funkčnosti stránek.
PS: Rád bych tímto také poděkoval joukimu za grafický návrh designu pro anime galerii.

11
Pravidla, rady a FAQ / Přehled emoticon na webu
« kdy: 24 Leden, 2015, 15:21:27 odpoledne  »
Přehled emotikon použitelných na webu:
-^_^
-:) :-)
-:D :-D
-;) ;-)
-<3 (inlove)
-:* :-*
-o.o O.O
--_-
-;P ;-P
-:P :-P
-:( :-(
-(sweat)
->:(
-:'(
-(rofl)
-:o :-o :O :-O
-:@ :-@
-|-) I-)
-:x :-x :X :-X

12
Novinky / Nové emotikony!
« kdy: 24 Leden, 2015, 14:54:40 odpoledne  »
Pro zpříjemnění komunikace jsme nasadili novou sadu emotikon, které se budou zobrazovat na zdi a ve zprávách po zadání jejich identifikátoru. Kódy identifikátorů naleznete v této novince nebo na fóru v sekci Pravidla, rady a FAQ.

Přehled emotikon:
-^_^
-:) :-)
-:D :-D
-;) ;-)
-<3 (inlove)
-:* :-*
-o.o O.O
--_-
-;P ;-P
-:P :-P
-:( :-(
-(sweat)
->:(
-:'(
-(rofl)
-:o :-o :O :-O
-:@ :-@
-|-) I-)
-:x :-x :X :-X

13
Novinky / Další rok za námi
« kdy: 28 Prosinec, 2014, 15:27:59 odpoledne  »
Toto letí, ani jsme se nenadály a dva roky od našeho spuštění utekly jako voda. Za tu dobu jsme odvedli pořádný kus práce. Zde přináším rekapitulaci co vše se událo za poslední rok:
  • Leden: Hned v lednu byl spuštěn nový portál Hentai galerie.
  • Únor: V únoru jsme spustili novou část webu a tou je tvorba osobních webů pro překladatele a překladatelské skupiny. Taktéž byla přidána nová funkce díky které mohou všichni registrovaní uživatelé nahrávat nebo stahovat překlady (titulky nebo odkazy na soft/hard sub).
  • Srpen: Na začátku měsíce proběhl generální update, kde byl nasazen nový design i s novou a vylepšenou funkčností. Také jsme přidali možnost vytvoření cosplay návrhů.
Statistika k 28.12.2014:
  • Anime v databázi 4422 (o celkovém počtu epizod 80317)
  • Postav v databázi 1369
  • Nahraných titulků od skupin a uživatelů 2
  • Soundtracků a alb v databázi 662
  • Vizuálních novel v databázi 142
  • Registrovaných uživatelů 430
  • Celkem vložených hodnocení 2718
  • Celkem vložených komentářů 211
  • Celkem vložených videí 100
  • Obrázků v galerii 376
  • Obrázků v henati galerii 2673
Co plánujeme dále? Momentálně máme v plánu dokončit a opět spustit anime galerii, která je od srpnového upgradu mimo provoz. Hlavním cílem pro příští rok je opět horlivě plnit databáze. Samozřejmě bychom chtěli zdokonalit weby pro překladatele a překladatelské skupiny aby se jim dostalo ještě více pohodlnosti a jednoduchosti při jejich už tak těžké práci.
Každopádně děkujeme za vaši přízeň a doufáme, že nás i v tom nastávajícím roce budete nadále navštěvovat a podporovat.

14
Novinky / Vyhodnocení soutěže
« kdy: 25 Prosinec, 2014, 11:33:54 dopoledne  »
První Happo soutěž dospěla ke svému konci a máme tu vítěze krásného plyšového Totora. Tím se stává uživatel s loginem martan. Tímto mu gratulujeme a zároveň velice děkujeme všem zúčastněným. I když jste se umístili až na dalších místech, patří vám stejné díky jako vítězi, protože jste všichni zúčastnění odvedli pořádný kus práce.

Soutěže se zúčastnilo 6 uživatelů, kteří přidali celkem 340 postav.

Těšíme se na vaši další přízeň i účast v dalších soutěžích, které máme v plánu během roku pořádat.

15
Novinky / První HAPPO soutěž!
« kdy: 01 Listopad, 2014, 19:46:33 odpoledne  »
Konečně i my jsme se rozhodli uspořádat nějakou soutěž. Chceme Vás tak trochu zapojit a zároveň chceme vědět, jestli o nějakou soutěž vůbec budete mít zájem. Nejedná se o nic těžkého a zvládne to opravdu každý. Nepotřebujete žádnou zručnost. Vaším úkolem totiž bude přidávat nové anime postavy do naší databáze, a tím sbírat body. Zúčastnit se mohou všichni registrovaní uživatelé a soutěž probíhá do 24. 12. 2014. Pro toho, kdo získá nejvíce soutěžních bodů, čeká jako výhra plyšový Totoro.

Více o soutěži na Stránkách soutěže

Stran: [1] 2 3