Zobrazit příspěvky

Tato sekce Vám umožňuje zobrazit všechny příspěvky tohoto uživatele. Prosím uvědomte si, že můžete vidět příspěvky pouze z oblastí Vám přístupných.


Příspěvky - Stitch

Stran: 1 [2] 3 4
16
Novinky / Další rok za námi
« kdy: 28 Prosinec, 2014, 15:27:59 odpoledne  »
Toto letí, ani jsme se nenadály a dva roky od našeho spuštění utekly jako voda. Za tu dobu jsme odvedli pořádný kus práce. Zde přináším rekapitulaci co vše se událo za poslední rok:
  • Leden: Hned v lednu byl spuštěn nový portál Hentai galerie.
  • Únor: V únoru jsme spustili novou část webu a tou je tvorba osobních webů pro překladatele a překladatelské skupiny. Taktéž byla přidána nová funkce díky které mohou všichni registrovaní uživatelé nahrávat nebo stahovat překlady (titulky nebo odkazy na soft/hard sub).
  • Srpen: Na začátku měsíce proběhl generální update, kde byl nasazen nový design i s novou a vylepšenou funkčností. Také jsme přidali možnost vytvoření cosplay návrhů.
Statistika k 28.12.2014:
  • Anime v databázi 4422 (o celkovém počtu epizod 80317)
  • Postav v databázi 1369
  • Nahraných titulků od skupin a uživatelů 2
  • Soundtracků a alb v databázi 662
  • Vizuálních novel v databázi 142
  • Registrovaných uživatelů 430
  • Celkem vložených hodnocení 2718
  • Celkem vložených komentářů 211
  • Celkem vložených videí 100
  • Obrázků v galerii 376
  • Obrázků v henati galerii 2673
Co plánujeme dále? Momentálně máme v plánu dokončit a opět spustit anime galerii, která je od srpnového upgradu mimo provoz. Hlavním cílem pro příští rok je opět horlivě plnit databáze. Samozřejmě bychom chtěli zdokonalit weby pro překladatele a překladatelské skupiny aby se jim dostalo ještě více pohodlnosti a jednoduchosti při jejich už tak těžké práci.
Každopádně děkujeme za vaši přízeň a doufáme, že nás i v tom nastávajícím roce budete nadále navštěvovat a podporovat.

17
Novinky / Vyhodnocení soutěže
« kdy: 25 Prosinec, 2014, 11:33:54 dopoledne  »
První Happo soutěž dospěla ke svému konci a máme tu vítěze krásného plyšového Totora. Tím se stává uživatel s loginem martan. Tímto mu gratulujeme a zároveň velice děkujeme všem zúčastněným. I když jste se umístili až na dalších místech, patří vám stejné díky jako vítězi, protože jste všichni zúčastnění odvedli pořádný kus práce.

Soutěže se zúčastnilo 6 uživatelů, kteří přidali celkem 340 postav.

Těšíme se na vaši další přízeň i účast v dalších soutěžích, které máme v plánu během roku pořádat.

18
Novinky / První HAPPO soutěž!
« kdy: 01 Listopad, 2014, 19:46:33 odpoledne  »
Konečně i my jsme se rozhodli uspořádat nějakou soutěž. Chceme Vás tak trochu zapojit a zároveň chceme vědět, jestli o nějakou soutěž vůbec budete mít zájem. Nejedná se o nic těžkého a zvládne to opravdu každý. Nepotřebujete žádnou zručnost. Vaším úkolem totiž bude přidávat nové anime postavy do naší databáze, a tím sbírat body. Zúčastnit se mohou všichni registrovaní uživatelé a soutěž probíhá do 24. 12. 2014. Pro toho, kdo získá nejvíce soutěžních bodů, čeká jako výhra plyšový Totoro.

Více o soutěži na Stránkách soutěže

19
Novinky / Zlepšujeme služby díky vaší pomoci
« kdy: 29 Srpen, 2014, 14:48:28 odpoledne  »
Od nového updatu jsme se pomalu vrátili k plnění databází a klasickému poflakování nad anime. Co nám ale vrtá hlavou, je vaše spokojenost a názory. Nedokážeme vám číst myšlenky, a proto potřebujeme nějaké vodítko, abychom věděli, jaké změny byste tu uvítali. Chápeme, že se někteří z vás snaží zůstat v anonymitě, ale na druhou stranu jsme nikdy s nikým nevymetli a ani to nehodláme dělat. Tento portál je hlavně pro vás. Z toho důvodu jsme založili profil na Ask.fm, kde si můžete vylít srdce, ačkoliv samozřejmě nadále preferujeme přímý kontakt přes web.

20
Novinky / Nový kabát, aneb komplet nový web
« kdy: 08 Srpen, 2014, 03:05:12 dopoledne  »
A je to tady! Jediný letošní update je na světě. Web jsme oblékli do komplet nového designu a s ním razantně pozměnili i celkovou funkčnost webu. Vesměs jsme vše vytvořili znovu (a doufám, že lépe).
Nemá moc cenu jmenovat, co se změnilo, protože větší či menší změnou prošlo skoro všechno. Jediné dva portály zůstaly zachovány a to hentai galerie a weby překladatelských skupin. Naopak anime galerie je a ještě dlouhou dobu bude odstavena, protože na tu nový kabát teprve čeká. No, nevím co bych víc dodal, mohu vám jen popřát, ať se vám na Happu líbí.

21
Novinky / Cosplay návrh
« kdy: 08 Srpen, 2014, 03:00:27 dopoledne  »
S novým updatem přišla na svět i nová funkce pod názvem COSPLAY NÁVRH. Uživatelé, kteří se chystají dělat cosplay, ale ještě nevědí, za co by mohli jít nebo jsou začátečníci, si mohou vytvořit cosplay návrh kde uvedou své požadavky a představy. Ostatní uživatelé pak mohou navrhovat jednotlivé postavy, které by se pro daného uživatele hodila. Pro reálnější představu se koukněte přímo na můj cosplay návrh.

22
Novinky / Hledáme novou krev
« kdy: 08 Srpen, 2014, 02:29:26 dopoledne  »
Web má nový kabát a s ním vzrostla i náročnost. Pokud máš čas a trochu rozumíš anime či japonské kultuře a byl bys ochoten nám pomoci se správou webu. Ozvi se do zpráv některému z moderátorů nebo na mail anime@happo.cz. Co od tebe požadujeme? V První řade spolehlivost a komunikativnost. A také samozřejmě ochotu kontrolovat a přidávat nová díla. A nebojte se, my nekoušem…

23
Novinky / Update s odstávkou 5. až 7. srpna
« kdy: 31 Červenec, 2014, 17:51:14 odpoledne  »
Po dvou měsících tvrdé práce jste se konečně dočkali. Je tu letošní (jediný) update, který přinese rapidní změnu designu i funkčnosti. Z důvodu instalace a konfigurace updatu bude web ve dnech 5.  až 7. srpna přepnut do stavu údržby a nebude možné s ním jakkoliv pracovat. Proto Vás předem prosíme o prominutí a doufáme, že se Vám „nový web“ bude líbit ještě více než ten stávající.
POZOR!!! UPDATE S SEBOU NESE I ZMĚNU NĚKTERÝCH UŽIVATELSKÝCH ÚDAJŮ!!!
Z důvodu kompletní reorganizace některých služeb budou pozměněny či kompletně smazány některé uživatelské informace.

Změnami se rozumí:
-   Kompletní smazání uživatelské zdi
-   Smazání veškerých přátelských vztahů
-   Smazání všech achievementů

Výše zmíněné služby nebyly odstraněny, ale jen upraveny do takové míry, že kompatibilita s předchozí verzí není možná. Achievementy budou ihned po nahrání updatu aktualizovány a následně vám budou přiděleny znovu.
V případě jakýchkoliv dotazů nám napište zde do threadu, během odstavení stránky nas můžete zastihnou na Facebooku, kde budeme zveřejňovat aktuální informace o updatu.

24
Novinky / Hlas ze záhrobí
« kdy: 18 Červen, 2014, 21:29:19 odpoledne  »
Ne, ještě jsem stále naživu. Asi jste si všimli, že se tu posledních několik měsíců nic moc nedělo a ano, opravdu se tu nic moc nedělo. Tak nějak v tom denním shonu nebyl čas, ale nebojte se, nezapomněli jsme na Vás. Naopak, připravujeme překvapení v podobě nového designu a vylepšení funkčnosti. No moc toho zatím prozrazovat nebudu, jen to, že se rozhodně máte na co těšit.

Takže zatím, sayonara a my se jdeme vrhnout do práce.

25
Novinky Anime Happo / Překladatelské skupiny a titulky
« kdy: 08 Únor, 2014, 23:10:22 odpoledne  »
S dalším proudem inovací a novinek jsem přinesl jednu zásadní. Jedná se o skupinový překladatelský systém, který spočívá v nahrávání a správě svých překladů. Pro možnost nahrávat své překlady je nutné nejprve vytvořit skupinu. Na výběr jsou hned dvě možnosti skupin. Jednou je klasická skupina, do které je možné přizvat libovolný počet uživatelů a druhá slouží pouze pro individuální překladatele. V podstatě se tyto dvě skupiny jak po technické tak i správní stránce liší pouze v možnosti pozvání uživatelů do skupiny. Uživatelé mají možnost se skupinou komunikovat pomocí skupinového chatu. Nahrané překlady se zobrazují jak na stránkách překladatelské skupiny, tak i na portálu anime.happo.cz u anime ke kterému byly titulky přidány. Ocenil bych postřehy a další návrhy, hlavně pro překladatele a uživatele skupin, co by se jim hodilo do krámu. Systém je otestován, ovšem to nevylučuje, že se někde nevloudila chybička. Cokoliv podezřelého hlaste.
Jinak přeji mnoho štěstí budoucím překladatelským skupinám a dovolím si již předem poděkovat za vaši úslužnou práci.

26
Novinky / Další série inovací
« kdy: 08 Únor, 2014, 17:45:15 odpoledne  »
A jsou tu další inovace. V prvé řadě byla spuštěna podsekce pro překladatelské skupiny a  nahrávání titulků. Dále došlo k drobnějším úpravám ve vzhledu na obou galeriích a sjednocení způsobu hodnocení. V uživatelském profilu byla taktéž vylepšena zeď, které bylo konečně přidáno stránkování. Pro lepší orientaci ve videích byl na každém portálu zaveden přehled všech nahraných videí i s přehledem, ke kterému anime či jinému dílu patří. Ještě se plánuje pár drobných úprav a nedodělků. Pro podrobnější informace se ptejte.

27
Novinky / První ze série inovací
« kdy: 21 Leden, 2014, 02:28:39 dopoledne  »
Máme tu první série inovací v letošním roce. Tak co tedy přinášíme nového.
V prvé řadě byl spuštěn nový portál Hentai galerie, kam lze nahrávat obrázky, které se prostě nehodí do normální Anime galerie. Pro přístup do Hentai galerie je ovšem podmaněno registraci (pro registrované uživatele přihlášením) a navíc i potvrzením věku ve svém nastavení profilu.

Další inovací je předělání způsobu přidávání přátel. Nyní pro přidání uživatele do přátel se nejprve odešle danému uživateli žádost, kterou buďto potvrdí a Vám se plnohodnotně přidá do přátel, nebo naopak žádost zamítne, čímž se z Vašich přátel vymaže. A jakou výhodu má tento přátelský systém? Přidané a potvrzené přátelé se vám zobrazují v seznamu přátel a navíc se automaticky zobrazuje aktivita jednotlivých přátel na Vaší osobní zdi v profilu. Takže máte přehled o tom kdo z vašich přátel, co okomentoval nebo co jak ohodnotil atd.
Další na seznamu je možnost označit v animalistu (v úpravě epizod u jednotlivých anime) i počet kolikrát jste danou epizodu u daného anime viděli. Máte tedy nyní možnost, označit u každého anime epizody, které jste viděli vícekrát.



Navíc, pokud jsou všechny epizody (mimo speciální díly) označeny jako zhlédnuty několikrát (vícekrát než 1) zobrazuje se počet zhlédnutí celé anime série i v animelistu.



Pozor: Při zhlédnutí epizody vícekrát se přepočítá i celkový čas strávený nad anime (viz. profil), ale počet zhlédnutých epizod se nepřepočítává, protože počet zhlédnutých epizod udává pouze počet individuálních epizod.

Toť stručný výčet z první série inovací. Pro případné dotazy a vysvětlení se ptejte, rád vysvětlím a poradím. No a my se jdeme vrhnout na další sérii inovací.

28
Návrhy a připomínky / Re:Pár chyb
« kdy: 12 Leden, 2014, 14:44:41 odpoledne  »
V prvé řadě, nemám potřebu mazat jakékoliv příspěvky uživatelů (pokud nejsou krajně nevhodné), neboť každý má právo se svobodně vyjádřit. A já názor každého plně respektuji (pokud je tento názor podložen fakty a je tedy pravdivý). To že některé nejmenované portály se staly naší inspirací, to také nepopírám. Ale rozhodně se nenechám osočovat, že jsme někde něco okopírovali. Já sám i moderátoři dbají na to, aby texty byly hlavně originální, tudíž nekopírované z jiných (nedejbůh českých) anime portálů a databází.
To, že v čechách existuje jediná databáze anime, to také vím. V informacích tuto skutečnost nepopírám, neboť skutečnost, že již existuje v ČR jedna databáze s anime, neznamená, že jich nemůže existovat víc. Podívejte se na zahraniční weby a databáze o anime (kolik jich je). Naopak si myslím, že uživatel nebude muset být omezen pouze na jedinou databázi, ale bude mít možnost výběru, (nebo i výběru obou DB). Ve své podstatě jde o konkurenci, ale usuďte sám, že nejmenované portály již na internetu sídlí několik let a tudíž mají příznivce a vypracovanou strukturu. Takže o nějaké konkureci nemuže být zatím řeč. Nám jde o jedno, propagovat anime žánry a dostat je do podvědomí více lidem.

29
Návrhy a připomínky / Re:Pár chyb
« kdy: 12 Leden, 2014, 12:51:37 odpoledne  »
Vážený uživateli,
pokud si chcete vylívat zlost, tak od toho tu fórum není. Co se týče jiných českých anime portálů, tak o ty se nestaráme a už vůbec je nekopírujeme. A ani to nemáme zapotřebí (jako jiné portály). A už vůbec se nesnažíme o konkurenci jiným stránkám (i když některým by to jen prospělo).
Komentáře, které jsou zde uvedeny (a jak vy uvádíte -> pochází z jiného českého portálu), tak ty jsou moje a jakožto autor komentářů mám plné právo je vystavit i jinde. Do toho mě vy nemáte vůbec co mluvit.
Co si o portálu myslíte, to je vaše věc a pokud si myslíte že, tímto příspěvkem něco změníte, jste na omylu. Váš příspěvek nemá ani řádnou informační hodnotu ani není postaven na pravdivých informacích. Vyjadřuje pouze vaše doměnky a spekulace. Věci které jsou sporné jsem vysvětlil výše.

30
Novinky / Už rok jsme s Vámi
« kdy: 28 Prosinec, 2013, 14:07:22 odpoledne  »
Přesně před rokem, 28. 12. 2012, byl oficiálně spuštěn webový portál Happo.cz a od té doby se toho dost změnilo. Také naše databáze se zaplnily a Happo se začalo pomalu ale jistě probouzet ke svému plnohodnotnému životu.
A zde je menší ohlédnutí a drobné milníky o změnách během roku:
  • Prosinec / Leden: Po spuštění byly odhaleny větší či menší chyby a nedostatky, které se začaly ihned řešit.
  • Únor: Bylo uznáno, že jich je více než dost, a začalo se pracovat na komplexní úpravě.
  • Březen - Květen: Mezitím se úspěšně plní databáze
  • Červen - Srpen: Byla spuštěna již opravená a funkční verze, která opravovala všechny závažné chyby portálů, mimo to bylo spuštěno i Happo rádio (pro malý ohlas později pozastaveno), do portálu soundtracků byl zařazen i přehled vocaloidů, byla spuštěna zeď na profilu, možnost přidat uživatele do přátel, povolení přidávat anime postavy či osobní galerii všemi registrovanými uživateli.
  • Září - Prosinec: Nadále se plní databáze a probíhají drobnější úpravy
  • Prosinec: Došlo k úpravě a zkvalitnění obrázků v galerii, změna ikon pro hodnocení a opět drobnější úpravy
A teď nějaká ta statistika ke dnešnímu dni:
  • Anime v databázi 2915 (o celkovém počtu epizod 56164)
  • Postav v databázi 226
  • Soundtracků a alb v databázi 104
  • Vizuálních novel v databázi 17
  • Registrovaných uživatelů 58
  • Celkem vložených hodnocení 520
  • Celkem vložených komentářů 144
  • Celkem vložených videí 27
  • Obrázků v galerii 154
Jsme rádi, že nás navštěvujete, a doufáme, že řady otaku v příším roce ještě více rozšíříme.
A kdyby měl kdokoliv z vás zájem se zapojit do správy či údržby a přinést další nápady, nechť nás kontaktuje do zpráv či na mail.

Stran: 1 [2] 3 4